EastFest Helsinki Festivaali toteutui laadukkaana ja lämminhenkisenä juhlana!

Nelipäiväisen tapahtuman aikana kuulimme huikeita esityksiä ja saimme nauttia upeaa ruokaa ja juomaa mitä parhaimmassa kesäkelissä. Jokainen ilta rakensi omanlaisensa tunnelman ja sunnuntain perhepäivä veti yleisöä hienosti odotettua enemmän! Svenkan jatkot kiinnostivat teitä kaikkina kolmena iltana ja tanssilattia oli rytmiä ja ryhmää täynnä.

Olemme saaneet viljalti kiitosta onnistuneesta festivaalialueen ilmeestä, musiikista ja ruuasta. Kiitos kaikille palautteesta!

Kiitos myös kaikille jotka saavuitte EastFest Helsinki festareille! Me teemme tätä teille ja monessa asiassa mielestämme jo ensikertalaisina onnistuimmekin. Erityiskiitoksemme menee jokaikiselle muusikolle, artistille ja esiintyjälle rumpalista koripalloilijan kautta näyttelijään! Kumarrus myös kaikille yhteistyökumppaneillemme.

Festivaali vaati tietenkin uskomatonta työtä niin meidän tekniikaltamme kuin Puotilan Kartanon henkilökunnaltakin. Kiitos myös kaikki te vapaehtoiset, jotka olitte mukana rakentamassa turvallista ja viihtyisää tapahtumaa.

Festivaalin tuotantotiimi pohtii nyt tulevaa ja esittää lämpimät kiitokset kertaalleen meiltä kaikilta!

Kuva: Toni Rutanen

Jaa:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone