EastFest Helsinki on enemmän kuin festivaali, se luo vierailleen kokonaisvaltaisen elämyksen. Suuressa roolissa tapahtumassa ovat laadukas ruoka ja juoma. Ruuan valmistuksesta festivaali alueella vastaa Share Company sekä Puotilan kartano. Festivaalimme korkealaatuiset ruokatuotteet on suunniteltu moneen eri makuun sopiviksi. Makumaailmat ulottuvat kotimaisista aina aasialaisiin makuihin.

Festivaalimme ruoka on rakennettu yhden lauseen ympärille: Social food with individual touch. Yhdessä syöminen on kaikissa kulttuureissa tärkeä yhdessä olemisen muoto, joka toimii välineenä kunnioituksen, ilon, surun ja rakkauden ilmaisuille. Ruoka on enemmän kuin vain ateria: se on ihmisiä yhdistävä sosiaalinen kokemus – Food is a social force!

Meille ei riitä pelkkä jaettu ruokailuhetki. Me haluamme tietää raaka-aineidemme alkuperän, jotta voimme varmistua ruokamme olevan laadukasta alusta asti. Lisäksi haluamme toimia mahdollisimman kestävästi.

Vip-alueen ruokatarjonnasta vastaa Sinne Catering. Sinne tarjoaa pohjoismaalaista ruokakulttuuria lähialueen parhaista raaka-aineista.

Hyvä ruoka vaatii rinnalleen arvoisensa juoman. Festivaalimme on panostanut myös laadukkaaseen juomatarjontaan. Alueelta löytyy useampi baari sekä erikoisolut- ja viinipisteet. Kahvilamme alkoholittomat tuotteet varmistavat, että kaikki saavat maistuvan juoman ruokansa seuraksi

” Sharing food with another human being is an intimate act that should not be indulged in lightly” – F.K Fisher

VIP alueen menu

Noutopöydästä
Fenkolilla maustettua lohta ja karamellisoitua fenkolia
Limetillä maustettua parsaa, marinoitua chiliä ja katkarapua
Paahdettua myskikurpitsaa, pikkelöityjä kantarelleja ja pecorino-juustoa
Tabbouleh bulgurista, granaattiomenasta ja mintusta
Varhaisperunoita, kevätsipulia, herneitä ja ruskistettua voita
Grillattua munakoisoa, kesäkurpitsaa, tomaattia ja halloumi-juustoa
Sitruunatimjamilla marinoidut broilerinsiivet ja yuzu kosho-majoneesia
Rosmariinilla maustettua foccacia-leipää ja yrtti-öljyä

Grillistä
Karamellisoitua possunkylkeä, chilisalsaa ja aiolia

Jälkiruokana
Valkosuklaa pannacotta, kuusenkerkällä maustettuja mansikoita ja marenkia

www.puotilankartano.fi
www.sharecompany.fi
www.sinnecatering.fi