Osta lippuja Tiketistä:

about iamge

Laatumusiikkia lähiöön!

EastFest Helsinki on uusi Itä-Helsinkiin sijoittuva musiikkifestivaali, joka tuo kaupungin alkukesään ainutlaatuisia elämyksiä rennossa kartanomiljöössä. Puotilan Kartanon pihapiirissä soi nelipäiväisen tapahtuman aikana huippumuusikoiden ainutkertaiset ja festivaalia varta vasten rakennetut All Stars kokoonpanot sekä energisen svengaavat bändit. Tapahtuman tähtiniminä nähdään mm. Kasmir, Janna, Osmo Ikonen ja Timo Lassy. Mukana on myös kansainvälistä potkua tuovat artistit Aske Jacoby Tanskasta sekä Matti Klein Soul Trio Saksasta! Tarjolla on musiikin lisäksi kokonaisvaltainen kesäpäivä, jossa ruoka näyttelee isoa roolia ja kaikki tämä on helposti tavoitettavissa pienen kävelymatkan päässä Puotilan metropysäkiltä. Festivaalin perhepäivä sunnuntaina antaa mahdollisuuden nauttia brunssia New Orleans henkisen jazz-bändin säestyksellä, puhaltajinaan mainiot Antti Rissanen ja Jukka Eskola. Voit riemastua lastenorkesteri Hulinan esityksestä ja katsella Puotilan kesäteatterin potpuri Viiru muuttaa näytelmästä. Mukana perhepäivässä häärää kaikenlisäksi suomalaisen koripallon superporukka Susijengi!

EastFest Helsinki 2018 (torstai 14.6.- sunnuntai 17.6.)

Sisäänpääsy
TO-LA klo 16:30, showtime 18:00.
SU ohjelma klo 11:30

LIPUT

KOLMEN PÄIVÄN LIPUT

torstai-lauantai 110 €
 (Hintoihin lisätään Tiketin palvelumaksu)

KAHDEN PÄIVÄN LIPUT

torstai-perjantai 78,5 €
perjantai-lauantai 88,5 €
 (Hintoihin lisätään Tiketin palvelumaksu)

YHDEN PÄIVÄN LIPUT

torstai 38,5 €
perjantai 48,5 €
lauantai 48,5 €
 (Hintoihin lisätään Tiketin palvelumaksu)

VIP-LIPUT

EastFest VIP torstai 81,5 €
EastFest VIP perjantai 91,5 €
EastFest VIP lauantai 91,5 €

EastFest VIP torstai-perjantai 164,5 €
EastFest VIP perjantai-lauantai 174,5 €

EastFest VIP kolme päivää 239 €

(Hintoihin lisätään Tiketin palvelumaksu)

Lippuja voi myös ostaa portilta, mikäli niitä on vielä saatavilla. Kahden- ja kolmen päivän liput vaihdetaan rannekkeisiin portilla. Niillä voi poistua festivaalialueelta ja palata myöhemmin takaisin. Yhden päivän lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn vain kerran.

VIP-LIPUT

Vip-lippuihin sisältyy:
-Oma sisäänkäynti tapahtumaan
-Oma erillinen Vip-alue festivaaleilla (myös sisätilat)
-Vesivessa sisätiloissa
-Laadukas ruoka (Runsas buffet sekä keittiön valmistavat lämpimät annokset)
-Ruokajuomaa
-Sisäänpääsy EastFest jatkoille

PUOTILAN KARTANO

Puotilan Kartanolla on pitkä historia, joka ulottuu aina vuoteen 1540 saakka. Nykyisen päärakennuksen ensimmäiset osat on rakennettu vuonna 1750 ja rakennusta on laajennettu vuosisatojen kuluessa. Ravintolatoiminta Puotilan kartanolla alkoi samana vuonna keskioluen vapauttamisen kanssa 1969. Samaan aikaan Kartanon pihapiirissä olevaan Pehtoorin Pytinkiin avattiin Svenkka, yksi suomen vanhimmista discoista

Vuonna 2013 Helsingin kaupunki myi Puotilan Kartanon vasta perustetulle Koy Puotilan Kulttuurikartanolle. Puotilan Kartanosta haluttiin tehdä kaikkien helsinkiläisen kohtaamispaikka. Samana vuonna perustettiin myös Puotilan kartanon ystävät Ry, joka otti tehtäväkseen elävöittää kartanon pihapiiriä ja tapahtumia onkin järjestetty vuosien varrella useita. Kartano ja sen pihapiiri on parhaimmillaan, kun siellä tapahtuu paljon ja mahdollisimman moni pääsee nauttimaan historiallisesta miljööstä ja aidosta kartanotunnelmasta sekä mielenpainuvista kulttuuri- ja makuelämyksistä.

Lisää Puotilan Kartanon historiasta: http://www.puotilankartano.fi/1_17_kartanon-historiikki.html

SAAPUMINEN

Festivaali sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Puotilassa. Suosittelemme saapumista julkisilla yhteyksillä tai polkupyörällä. Vartioitu pyöräparkki palvelee festivaalivieraita tapahtuman aikana. Puotilasta löytyy vain rajoitetusti pysäköintipaikkoja autoille. EastFest Helsinki festivaalin aikana Puotilan Kartanon parkkipaikat ovat henkilökunnan, tuotannon sekä artistien käytössä.

Metrolla M1:
Puotilan Metroasemalta n. 10 minuutin kävelymatka.

Linja-autolla Itäkeskuksen Metroasemalta:
Linja-autolla nro 98: poistumispysäkki Meripellontien ja Puotilantien risteyksessä, josta kävellen Kartanolle n. 5 min. Metroliikenteen lakattua yöbussilla pääsee keskustan, Mellunmäen ja Vuosaaren suuntaan.

MUUTA

IKÄRAJA

Festivaalin ikäraja torstaina-lauantaina on 18 vuotta. Sunnuntain perhepäivä on avoin ja maksuton kaikille.

ESTEETTÖMYYS

Tapahtuma järjestetään Puotilan Kartanon puistoalueella. Festivaalialueella on huomioitu liikuntarajoitteiset. Tapahtuma-alue on sekä asfaltoitua että hiekoitettua. Lavan edusta on nurmialuetta.

Alueelta löytyy bajamaja-tyyppisiä inva-WC:itä sekä yksi inva-WC Kartanon sisätiloissa. Erityisryhmille suunnattujen vessojen ovissa on kyltti, jossa kerrotaan pyörätuoliasiakkaiden, muiden invalidien sekä vessapassin omistavien henkilöiden olevan oikeutettuja ohittamaan mahdollinen jono.

Avustajaa tarvitseville henkilöille avustajan tuominen festivaalille on ilmaista.

OMAT JUOMAT JA EVÄÄT

Omien ruokien ja juomien tuominen alueelle ei ole sallittua. EastFest Helsinki festivaalin tapahtuma-alue sijaitsee Puotilan Kartanon ravintolan anniskelualueella. Näin ollen omien ruokien ja juomien tuominen festivaalialueelle ei ole mahdollista.

RAVINTOLAT

Festivaalialueelta löytyy useampi eri ruokapiste. Ruokatuotteet ovat laadukkaita sekä monipuolisia. Tarjonta on suunniteltu mahdollisimman monelle sopivaksi. Raaka-aineet on huolella valittu niiden alkuperän ja laadun mukaan. Ruokapisteiden lisäksi Puotilan kartanolla on tarjolla Festivaalibuffet, johon otamme vastaan pöytävarauksia.
Sunnuntain perhepäivään olemme suunnitelleen valikoimiimme ruokia myös perheen pienimmille. Puotilan Kartanolla tarjolla on Festivaalibrunssi joka pitää sisällään kylmiä sekä lämpimiä ruokia. Myös brunssille on mahdollista tehdä pöytävarauksia.
Festivaalimme juomatuote on valittu laadukkaista ja ruokiimme sopivista tuotteista. Alueelta löytyy niin viini kuin oluenkin ystävälle varmasti maistuvaa juomaa. Kahvilamme alkoholittomat juomat sekä laadukkaat kahvit varmistavat, että kaikki saavat maistuvan juoman ruokansa seuraksi.

MERCHANDISE MYYNTI

Festivaalialueella myydään esiintyvien artistien levyjä ja fanituotteita sekä festivaalin omia tuotteita. Pisteeltä voi ostaa myös korvatulppia ja sadetakkeja.

KIELLETYT ESINEET

Jotta mahdollistamme kaikille miellyttävän festivaalikokemuksen, huomioithan, että alueelle ei saa tuoda alkoholia, lasipulloja, ampuma- tai teräaseita (sis. monitoimityökalut), retkituoleja tai muita istuimia (alueelta löytyy tuoleja ja istuimia), lemmikkieläimiä, ilotulitteita tai muita vastaavia vaarallisia esineitä. Sateenvarjot ovat kielletty, jotta sateen sattuessa kaikilla olisi mahdollisimman hyvä näkyvyys lavalle. Portilla suoritetaan turvatarkastus, ja järjestyksenvalvojat tekevät lopullisen päätöksen, että onko jokin esine turvallisuusriski.

MAJOITUS

Festivaalivieraille on järjestetty mahdollisuus edullisempaan hotellimajoitukseen Hotelli Rantapuistossa. Hotelli Rantapuisto on Vuosaaressa, merenrannalla sijaitseva tunnelmallinen hotelli, josta kävelee noin puoli tuntia festivaalialueelle.

Mainitsethan varausta tehdessäsi varauskoodin “EastFest”.
Alennus on voimassa niin kauan kun vapaita huoneita riittää.
Rantapuistoon

Helsinki on myös täynnä muita majoitusvaihtoehtoja. Voit tutustua niihin esimerkiksi Visit Helsinki sivuilta

LÖYTÖTAVARAT

Festivaalin aikana löytötavaroita voi tiedustella alueella olevasta info-pisteestä.

Tapahtuman jälkeen löytötavarat (arvo vähintään 20€) toimitetaan Suomen Löytötavarapalveluun. Niitä voi kysellä numerosta 0600 41006 tai nettisivuiltaan. Osoite: Mäkelänkatu 56, 00510 Helsinki (ma-pe 10-18 ja la 10-14).

LIPPUJEN PALAUTUS

Festivaalin ohjelmistoon, aikatauluihin ja järjestelyihin saattaa tulla muutoksia. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan välittömästi. Festivaalien yleisen käytännön mukaisesti festivaalilippuja ei voi palauttaa yksittäisten artistien peruuntumisten perusteella, eikä niistä saa hyvitystä tällaisten muutosten johdosta.

ENSIAPU

Ensiapupiste sijaitsee festivaalialueella ja on avoinna tapahtuman aikana.

MAKSUTAVAT

Alueen ravintoloissa voi maksaa käteisellä, pankki- ja luottokorteilla sekä Visa Electronilla. Lähin automaatti löytyy Puotilan ostarilta, R-Kioskin vierestä.

VALOKUVAUS JA ESITYSTEN TALLENTAMINEN

Kuva- ja äänitallentaminen muuhun kuin omaan käyttöön ei ole sallittua. Festivaalilla otettujen kuvien kaupallinen käyttö ilman lupaa on kielletty.

TUPAKOINTI

Tupakointi on kiellettyä esiintymislavan edessä, sisätiloissa ja teltoissa. Tupakointi on sallittua erikseen osoitetuilla alueilla, joista löytyy myös tuhkakuppeja. Huomioithan tupakoidessasi ympäristösi ja muut festivaalivieraat.

Jos sinulla tulee jotain kysyttävää festivaaliin liittyen niin olethan meihin yhteydessä juuso@eastfesthelsinki.fi

Tervetuloa Puotilaan!

#eastfesthelsinki