Kasmir Kartano All Stars bändin kanssa festivaalin perjantai illassa 15.6.2018

Katso Kasmirin terveiset EastFest Helsinki festivaalin perjantai 15.6. keikkaa odotellessa. Festivaaliin liput myynnissä Tiketissä. Seuraa meitä myös Facebookissa sekä Instagramissa ja pysyt ajantasalla! Kartano All Stars Kasmir: Kasmir, laulu Aleksi Ahoniemi, saksofoni Joonas Haavisto, Rhodes ja koskettimet Peter Engberg, kitara Heikki Laine, basso Tomi Salesvuoo, rummut

Read More

Kartano All Stars Osmo Ikonen

EastFest Helsinki torstai-illassa 14.6. soi Kartano All Stars Osmo Ikonen. Mukana bändissä mm. kitaristi Riku Rajamaa (Sunrise Avenue) ja festivaali keikalla mukana on lisäksi kolmihenkinen puhallinsektio. Mukana puhaltajat Jay Kortehisto – pasuuna, Tero Saarti – trumpetti ja Aleksi Ahoniemi – saksofoni. Katso tunnelmat Osmon keikalta Puotilan Kartanolla viime helmikuussa. Loppuunmyyty klubi-ilta jätti osan yleisöstä ulkopuolelle,

Read More

YLE Uutiset vieraili Puotilan Kartanolla

YLE Uutiset Uusimaan haastattelussa tuottajamme Juuso Suoniemi, artisti Kasmir sekä festivaalin taiteellinen johtaja rumpali Tomi Salesvuo.

Read More

Festivaalin pääsyliput Tiketistä!

EastFest Helsinki festivaalin lippuja voi nyt ostaa Tiketistä. Myynnissä on yhden, kahden ja kolmen päivän peruslippuja sekä VIP-lippuja. Sunnuntain perhepäivä on avoin kaikille ja silloin tapahtumaan on vapaa pääsy.

Read More

Laatua lähiöön! – EastFest Helsinki festivaalin ohjelma on julkistettu!

EastFest Helsinki -festivaalin ydin on huippumuusikoiden muodostamassa All Stars -ryhmässä, josta kootaan kokoonpanot tähtiartistien erikoiskeikoille.

Read More